Ανταγωνιστής του Dropbox από τη RapidShare

Ανταγωνιστής του Dropbox από τη RapidShare
 
Μετά τη Google και την Apple αποφάσισε και η RapidShare να λανσάρει μία cloud υπηρεσία. Σκοπός όλων είναι να ανταγωνιστούν το Dropbox που εδώ και καιρό ήταν ο βασικός παίκτης στο χώρο του cloud.

Το RapidDrive παρέχει στο χρήστη αποθηκευτικό χώρο, δυνατότητα αυτόματου συγχρονισμού και πρόσβασης στα αρχεία του από οποιονδήποτε υπολογιστή και αν βρίσκεται. Η υπηρεσία, η οποία είναι διαθέσιμη στους συνδρομητές RapidPro, υποστηρίζει Windows 7, Vista και ΧP.

«Το RapidDrive αποτελεί ένα εργαλείο που φέρνει πιο κοντά την cloud αποθήκευση με το περιβάλλον των PC, κάτι το οποίο σημαίνει ευκολότερη διαχείριση των αρχείων. Αποτελεί ένα απαραίτητο μέσο για την απλοποίηση πολλών διεργασιών και ειδικότερα για όσους κάνουν χρήση του RapidShare στη δουλειά» δηλώνει η CEO της RapidShare, Alexandra Zwingli.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC