Απίστευτη «γκάφα» της εταιρείας με online προσφορά της

Απίστευτη «γκάφα» της εταιρείας με online προσφορά της
 
Μια πρόσφατη προσφορά της εταιρείας ανάπτυξης και έκδοσης παιχνιδιών Electronic Arts προσέφερε ένα δωρεάν κουπόνι αξίας 20 δολαρίων σε όσους χρήστες συμπλήρωναν ένα online ερωτηματολόγιο σχετικά με τη ψηφιακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών Origin.

Αντί όμως το κάθε κουπόνι να είναι επιτρέπει μόνο το κατέβασμα ενός παιχνιδιού από έναν μόνο χρήστη, αυτό μπορούσε να χρησιμοποιηθεί πολλαπλές φορές και από πολλούς χρήστες. Καταλαβαίνετε λοιπόν τι συνέβη με το που έγινε γνωστό το συγκεκριμένο γεγονός στην ιστοσελίδα Reddit.

Χιλιάδες χρήστες του Origin δεν έχασαν την ευκαιρία και έσπευσαν να κατεβάσουν όσα περισσότερα παιχνίδια μπορούσαν ο καθένας, ανάμεσα τους τα δημοφιλή Mass Effect, Dragon Age και η σειρά Battlefield.

Αν και η εταιρεία δεν έχει ακόμα προβεί σε επίσημες δηλώσεις για το θέμα αυτό, υπολογίζεται πως μέχρι να ανακαλύψει τη «γκάφα» της και να μπλοκάρει την προσφορά οι χρήστες πρόλαβαν και κατέβασαν δεκάδες χιλιάδες δωρεάν παιχνίδια, προκαλώντας μικρό αλλά σημαντικό χρηματικό πρόβλημα στην εταιρεία.

Πάντως ο διαχειριστής της κοινότητας του Origin, Sam Houston δήλωσε στο επίσημο forum πως η εταιρεία δεν πρόκειται να «τιμωρήσει» όσους εκμεταλλεύτηκαν το πρόβλημα και πως θα τιμήσει τις πωλήσεις που πραγματοποιήθηκαν με την χρήση του κουπονιού της προσφοράς.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC