Απίθανη η παραγωγή Kindle Fire 8.9 ιντσών

Απίθανη η παραγωγή Kindle Fire 8.9 ιντσών
 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Amazon σχεδίαζε να δώσει στην κυκλοφορία ένα νέο Kindle Fire μεγέθους 8.9 ιντσών. Στόχος ήταν φυσικά να πάρει μερίδιο αγοράς από την Samsung η οποία έχει ισχυρή θέση στην αγορά των Android tablets. Παρόλα αυτά όπως φαίνεται η εταιρεία αποφάσισε να αλλάξει προσανατολισμό.

Αντί να στραφεί εναντίον της Samsung θα προσπαθήσει να απορροφήσει μέρος της αγοράς που τώρα καταλαμβάνει το iPad. Για το λόγο αυτό λέγεται ότι το νέο της tablet θα έχει μέγεθος 10.1 ιντσών.

Για τα τεχνικά του χαρακτηριστικά δεν έχει γίνει κάτι γνωστό. Πάντως αν η Amazon έχει τόσο υψηλούς στόχους, μάλλον θα πρέπει να βάλει τα δυνατά της και να παρουσιάσει κάτι εξαιρετικό.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC