Από την οθόνη του iPhone σε… κούπα και καμβά

Από την οθόνη του iPhone σε… κούπα και καμβά
 
Η εταιρεία Zazzle η οποία ειδικεύεται στην εκτύπωση φωτογραφιών σε αντικείμενα καθημερινής χρήσης, ανακοίνωσε την υποστήριξη εκτύπωσης πανοραμικών φωτογραφιών για τους χρήστες iOS6, σε πλήρες μέγεθος μάλιστα.

Μέσω της υπηρεσίας δίνεται η δυνατότητα να εκτυπώσετε τις πανοραμικές φωτογραφίες σας σε κούπες, posters και σε τρίπτυχο καμβά ώστε να τα προσφέρετε ως δώρα στα αγαπημένα σας πρόσωπα ή να τα κρατήσετε για τη συλλογή σας.

Οι επιλογές όσον αφορά τα αντικείμενα είναι προς το παρόν περιορισμένες, δεν αποκλείεται όμως στο μέλλον η Zazzle να επιτρέπει την εκτύπωση τους σε μπλούζες, τσάντες, θήκες και άλλα προϊόντα της.

Το κόστος της εκτύπωσης ξεκινά από τα 13,95 δολάρια για μια απλή κούπα και φτάνει τα 230,45 δολάρια για εκτύπωση σε καμβά.

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/10/fetcher_9109.jpeg?w=1110

Το μόνο που έχουν να κάνουν οι ενδιαφερόμενοι είναι να επισκεφτούν το κατάστημα της Zazzle και συγκεκριμένα τη νέα της υπηρεσία για πανοραμικές εκτυπώσεις στην διεύθυνση www.zazzle.com/gifts?gp=105937138489420179.

Αφού επιλέξετε το προϊόν που θέλετε και ανεβάσετε την φωτογραφία σας, μπορείτε να την παραμετροποιήσετε, προσθέτοντας κάποιο κείμενο με γραμματοσειρά και μέγεθος της επιλογής σας και είστε έτοιμοι.

Αν και η εκτύπωση πανοραμικών φωτογραφιών δεν είναι κάτι καινούριο και άλλες εταιρείες όπως η CanvasPop ήδη έχουν ξεκινήσει να προσφέρουν αυτήν την δυνατότητα στους χρήστες iPhone 5, η Zazzle υποστηρίζει πως είναι η μοναδική εταιρεία που τυπώνει τις φωτογραφίες σας χωρίς περικοπή.

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/10/fetcher_1060.jpeg?w=1110

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC