Αποκαλύφθηκαν οι τιμές των Microsoft Surface RT

Αποκαλύφθηκαν οι τιμές των Microsoft Surface RT
 
Μέχρι σήμερα δεν γνωρίζαμε αρκετά για την τιμολογιακή πολιτική που θα ακολουθούσε η Microsoft στην σειρά Surface, σήμερα όμως η ίδια η εταιρεία διέρρευσε κατά λάθος τις τιμές των Surface RT στο ηλεκτρονικό κατάστημα της.

Η πιο «φτωχή» έκδοση του Surface RT, με αποθηκευτικό χώρο 32GB και χωρίς το Back Cover που ενσωματώνει πληκτρολόγιο αφής θα κοστίζει 499 δολάρια, περίπου 383 ευρώ. Με επιπλέον 100 δολάρια (78 ευρώ) οι χρήστες θα μπορούν να προμηθευτούν την ίδια έκδοση μαζί με το Back Cover, ενώ η έκδοση στα 64GB θα κοστίζει 699 δολάρια (537 ευρώ), συμπεριλαμβανομένου του πληκτρολογίου. Ξεχωριστά, το πληκτρολόγιο θα πωλείται σε δυο εκδόσεις, με hardware πλήκτρα στα 119.99 δολάρια (91 ευρώ) και με πλήκτρα αφής στα 129.99 δολάρια (99 ευρώ).

Οι τιμές αυτές πλησιάζουν αρκετά τις αντίστοιχες του iPad, τον κύριο ανταγωνιστή των Surface, κάτι που αναμένεται να παίξει σημαντικό ρόλο στον ανταγωνισμό μεταξύ των δυο συσκευών. Η επερχόμενη παρουσίαση και η κυκλοφορία του iPad Mini δεν αναμένεται να επηρεάσει σημαντικά τις πωλήσεις του Surface αφού τα δυο προϊόντα απευθύνονται σε διαφορετική μερίδα καταναλωτών, με την Microsoft να θεωρεί το Surface περισσότερο ως τον διάδοχο των laptop και των netbook και όχι αποκλειστικά ως ένα ακόμα tablet.

Την ίδια στιγμή η εταιρεία περιμένει να πουλήσει 3 έως 5 εκατομμύρια συσκευές μέχρι το τέλος του χρόνου, κάτι που σύμφωνα με αρκετούς αναλυτές είναι εφικτό αφού οι συσκευές της δεν είναι υπερτιμημένες για την κατηγορία τους. Αυτό βέβαια θα το κρίνουν οι καταναλωτές, πράγμα που σημαίνει πως τις πρώτες ενδείξεις για την επιτυχία των συσκευών, αλλά και για την πιθανότητα να πουληθούν τόσο πολλές σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, θα τις έχουμε λίγο μετά την κυκλοφορία τους στις 26 Οκτωβρίου.

Οι τιμές των Surface RT αποσύρθηκαν από το Microsoft Store λίγη ώρα μετά την δημοσίευση τους, ενώ η εταιρεία δεν έχει ακόμα προβεί σε δηλώσεις.

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/10/fetcher_915.png?w=1110

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC