Αποκαλύφθηκε και το iPod nano

Αποκαλύφθηκε και το iPod nano
 
Μπορεί να μην αποτελεί τον πρωταγωνιστή της αποψινής παρουσίασης, η Apple όμως λίγο μεγά την επίσημη παρουσίαση του iPhone ανακοίνωσε μια νέα σειρά το iPod nano.

Τα νέο iPod θα διαθέτουν μεγαλύτερη οθόνη, στις 2.5 ίντσες, ενώ για πρώτη φορά τοποθετήθηκαν πλήκτρα στα πλευρά της συσκευής για τον έλεγχο της μουσικής, σε αντίθεση με τα προηγούμενα μοντέλα όπου ο έλεγχος της αναπαραγωγής γινόταν μέσω της οθόνης αφής.

Θα τρέχουν μια παραμετροποιημένη έκδοση του iOS με μεγάλα στρογγυλά πλήκτρα, υιοθετώντας έναν εντελώς διαφορετικό σχεδιασμό από αυτόν που είχαμε συνηθίσει από την Apple. Κάτω από την οθόνη βρίσκεται το home button, όπως ακριβώς συμβαίνει στο iPhone, ενώ στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά, θα διαθέτουν ενσωματωμένο ραδιόφωνο FM, συνδεσιμότητα Bluetooth καθώς και βηματόμετρο. Τα νέα iPod nano θα κοστίζουν 149 δολάρια.

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/09/fetcher_1112.jpeg?w=1110

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/09/fetcher_129.jpeg?w=1110

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/09/fetcher_137.jpeg?w=1110

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/09/fetcher_146.jpeg?w=1110

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC