Αποκαλύφθηκε ο επεξεργαστής του Galaxy S III

Αποκαλύφθηκε ο επεξεργαστής του Galaxy S III
 
H Samsung δεν αρκείται στο να περιμένει μέχρι την επόμενη Πέμπτη για την αποκάλυψη του πολυαναμενόμενου Galaxy S III και μας αποκαλύπτει τον επεξεργαστή της συσκευής.

Η εταιρεία αποκάλυψε επίσημα τον Exynos 4 Quad επεξεργαστή, ο οποίος έχει κάθε πυρήνα χρονισμένο στο 1.4GHz και βασίζεται στον ARM Cortex A9.

Το νέο chip λειτουργεί σε μεγάλες ταχύτητες και αποδίδει τρισδιάστατο περιεχόμενο εξοικονομώντας ταυτόχρονα ενέργεια από την μπαταρία.  Σημειώνεται ότι ο νέος επεξεργαστής έχει διπλάσια επεξεργαστική ισχύ από τον Exynos 4 Dual και καταναλώνει 20% λιγότερη ενέργεια.

Ο Hankil Yoon, στέλεχος της εταιρείας δήλωσε ότι ο επεξεργαστής είναι κρίσιμο στοιχείο για να έχουν οι χρήστες μία εμπειρία παρόμοια με αυτή του υπολογιστή στο κινητό τους.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC