Αποκαλύψεις για την κονσόλα Ouya

Αποκαλύψεις για την κονσόλα Ouya
 
Ο σχεδιαστής Yves Behar αποκάλυψε σήμερα στο Kotaku πως το Ouya θα έχει αρκετά μικρό μέγεθος και θα θυμίζει περισσότερο την Apple TV παρά το Xbox 360 ή το PS3

«Η κονσόλα μας είναι αρκετά μικρή, περίπου όσο ένας κύβος του Ρούμπικ», Είπε ο Behar. Συγκριτικά, το μέγεθος του κύβου είναι περίπου 5.5 εκατοστά. Το μέγεθος αυτό είναι απολύτως λογικό αν σκεφτούμε ότι τα περισσότερα εσωτερικά εξαρτήματα του Ouya έχουν ήδη τοποθετηθεί σε φορητές συσκευές στο παρελθόν. Σύμφωνα με τον Behar η κονσόλα θα ήταν αρκετά μικρότερη, αν δεν υπήρχαν ανησυχίες για την έκλυση θερμότητας. «Σκοπεύουμε να δώσουμε αρκετό χώρο στο Tegra chipset αφού προφανώς ζεσταίνεται αρκετά, το πιο σημαντικό είναι η ροή του αέρα μέσα στο κουτί.»

Το Ouya βρίσκεται ακόμα στην διαδικασία του development και δεν είναι γνωστό αν ο σχεδιασμός του θα είναι ίδιος με τις εικόνες που δημοσιεύτηκαν στην εκστρατεία του στο Kickstarter. Το μόνο σίγουρο είναι πως θα είναι αρκετά φορητό, όπως ο ίδιος ο Behar εξηγεί, «θα μπορεί εύκολα να τοποθετηθεί σε σακίδιο πλάτης».

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/07/fetcher_9107.jpeg?w=1110

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC