Αποκαλυπτικός ο Dotcom στο Twitter του

Αποκαλυπτικός ο Dotcom στο Twitter του
 
Παρά τις νομικές περιπέτειες του ο ιδρυτής του Megaupload, Kim Dotcom δεν φαίνεται απογοητευμένος αλλά περισσότερο αποφασισμένος από ποτέ.

Στον λογαριασμό του στο Twitter μετά από ερωτήσεις χρηστών δήλωσε πως συνεργάζεται «24/7 με δικηγόρους, προγραμματιστές, σχεδιαστές, επενδυτές και συνεργάτες» και σύντομα θα ξεκινήσει την λειτουργία της «ύστατης» έκδοσης του Megaupload.

Σε ερώτηση μάλιστα ενός χρήστη για το αν περιμένει η νέα υπηρεσία να αντιμετωπίσει πάλι νομικά προβλήματα απάντησε πως «αυτό θα είναι ΑΔΥΝΑΤΟ. Πίστεψε με!»

Μέσω του Twitter δήλωσε ακόμα πως δεν ξεχνά και τους υπαλλήλους και τους χρήστες που βοήθησαν στην διάδοση του πρώτου Megaupload. Σκοπεύει σύντομα να επαναπροσλάβει τους 220 εργαζομένους που δούλευαν στην υπηρεσία πριν το κλείσιμο της από τις αρχές, ενώ υπόσχεται να τους παρέχει και αυξήσεις στον μισθό.

Ταυτόχρονα υποσχέθηκε πως όσοι χρήστες της υπηρεσίας διέθεταν premium λογαριασμό, αυτός θα μεταφερθεί ως premium και στο νέο Megaupload μαζί με ένα bonus, πιθανότατα δωρεάν συνδρομή για κάποιους μήνες.

Όσον αφορά το Megabox δεν αποκάλυψε τίποτε παραπάνω από όσα γνωρίζαμε, αλλά σε video που κυκλοφόρησε ο ίδιος ο Dotcom στον επίσημο λογαριασμό του στο YouTube παρουσιάζει ένα preview της νέας υπηρεσίας.

Το video παρουσιάζει τον σχεδιασμό, τα χαρακτηριστικά κοινωνικής δικτύωσης και κάποια από τα χαρακτηριστικά της υπηρεσίας τόσο για τους χρήστες όσο και για τους καλλιτέχνες.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC