Απονομή βραβείων εικόνας και βίντεο μέσω κινητού

Απονομή βραβείων εικόνας και βίντεο μέσω κινητού
 
Τα βραβεία του Διαγωνισμού Εικόνας και Βίντεο μέσω κινητού τηλεφώνου, Shoot_it Awards 2012 απονεμήθηκαν στους νικητές σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε από το Δίκτυο Καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ και το Shoot_it Festival.

Η κριτική επιτροπή απένειμε στους νικητές δύο μεγάλα βραβεία (φωτογραφίας & video), τα οποία συνοδεύτηκαν από δύο υποτροφίες στη Σχολή Φωτογραφίας «Focus» και δωροεπιταγές ΓΕΡΜΑΝΟΣ.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, το κοινό είχε την ευκαιρία να θαυμάσει από κοντά τα έργα φωτογραφίας που διακρίθηκαν στο διαγωνισμό Shoot_it κατά τη διάρκεια της χρονιάς, με βάση τις δύο θεματικές ενότητες «Μέσα στο καλοκαίρι» και «Μέσα στην πόλη».

Παράλληλα, συνδέοντας δημιουργικά τη νέα εταιρική επικοινωνία των καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ «Ξέρουμε τι σκέφτεσαι» με τη φωτογραφία, η εταιρεία έδωσε τη δυνατότητα στο κοινό να μεταφέρει το δικό του μήνυμα για το τι σκέφτεται.

Τα Shoot_it Awards 2012 παρουσίασε ο Ορέστης Πλακιάς, ενώ τη βραδιά πλαισίωσαν με τη μουσική τους η Nalyssa Green με την μπάντα της και ο Γιώργος Μουχταρίδης (Pepper 96.6).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC