Αποσύρεται από τη Ν. Κορέα η HTC

Αποσύρεται από τη Ν. Κορέα η HTC
 

Αποσύρεται από τη Ν.Κορέα η HTC κλείνοντας τα γραφεία της στη χώρα αυτή. Ο λόγος για την ενέργεια αυτή είναι η αδυναμία της να ανταγωνιστεί τη Samsung και την LG οι οποίες, ως εντόπιες εταιρείες, τα πάνε πολύ καλύτερα.

Μόνο η Apple δείχνει να καταφέρνει απέναντι στους κορεατικού κολοσσούς πράγμα φυσικό άλλωστε καθώς δεν πρέπει να υπάρχει χώρα στον κόσμο όπου το iPhone και το iPad να μην είναι εξαιρετικά δημοφιλή.

Παρόλα αυτά η Νότιος Κορέα δεν είναι η μόνη αγορά στην οποία η Samsung επικρατεί. Φαίνεται δηλαδή ότι η HTC χάνει μερίδιο της αγοράς οπουδήποτε και αν ανταγωνίζεται τoυς Κορεάτες. Παρόλα αυτά η εταιρεία ελπίζει ότι σύντομα θα ανακάμψει καθώς έχει δώσει ιδιαίτερο βάρος στη σειρά One η οποία πιστεύει ότι θα την βοηθήσει να ανακτήσει το χαμένο έδαφος.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC