Αυτά είναι τα 10 games που πρέπει κάθε ενήλικος να παίξει (PHOTOS)

Αυτά είναι τα 10 games που πρέπει κάθε ενήλικος να παίξει (PHOTOS)

Υπάρχει μία κοινή πεποίθηση ότι σταματάμε να παίζουμε βιντεοπαιχνίδια μεγαλώνοντας. Ωστόσο αυτό είναι λάθος, καθώς μπορούν όχι μόνο να μας διασκεδάσουν, αλλά να διευρύνουν τις γνώσεις και να αναπτύξουν τις δεξιότητες μας.

Είτε παίζατε κάποτε βιντεοπαιχνίδια και τα σταματήσατε, είτε δεν έχετε παίξει ποτέ, το Business Insider παρουσιάζει τη λίστα με τα games που κάθε ενήλικος πρέπει να (έχει) δοκιμάσει.

Gone Home
Είναι μια απόδειξη για την ευελιξία των video games. Το παιχνίδι αφηγείται την πολύ προσωπική ιστορία μιας οικογένειας στον αμερικανικό Βορειοδυτικό Ειρηνικό. Δεν υπάρχουν εχθροί, δεν υπάρχουν χρονόμετρα, δεν υπάρχουν check points. Είναι απλώς ένα ήρεμο σύντομο παιχνίδι, αρκετά διαδραστικό και με μεγάλο οπτικό ενδιαφέρον.
gone-home.jpg

Portal
Και ενώ το Gone Home είναι μια απόδειξη για την ευελιξία των games, το Portal είναι μια κριτική τους. Παίρνει απλές, ευρέως αποδεκτές έννοιες του παιχνιδιού (όπως έναν αξιόπιστο αφηγητή, ή διακριτά levels) και τις καταρρίπτει. Είναι ένα παιχνίδι γεμάτο εκπλήξεις, αλλά αρκετά σύντομο και χωρίς μεγάλες απαιτήσεις.
portal.jpg

The Last of Us
Είναι για τα βιντεοπαιχνίδια ότι το «The Walking Dead» για την τηλεόραση. Μία συγκλονιστική ανθρώπινη ιστορία σε ένα post-apocalyptic σκηνικό των ΗΠΑ, εστιασμένο στο πώς θα μπορούσε να είναι ο κόσμος μετά την καταστροφή του πολιτισμού. Το παιχνίδι έχει πολύπλοκο χειρισμό και καλό είναι να το παίξετε σε κονσόλα PS3 ή PS4 και όχι σε υπολογιστή.
the-last-of-us.jpg

Minecraft
Είναι ουσιαστικά ψηφιακά Lego, και αυτό είναι καταπληκτικό. Είναι αμέσως εμφανές γιατί το παιχνίδι είναι τόσο δημοφιλές: μπορείτε να εξερευνήσετε, να καταστρέψετε και να δημιουργήσετε, μέσα στον δικό σας προσαρμοσμένο κόσμο. Δεν υπάρχει ιστορία, εκτός από την ιστορία μπορείτε να δημιουργήσετε μόνοι σας. Είναι ένα ψηφιακό sandbox, στην πιο αγνή έννοια του όρου, και αξίζει το χρόνο σας, ανεξάρτητα από την ηλικιακή ομάδα σας.
minecraft.jpg

Threes
Έχετε παίζει “2048” στο τηλέφωνό σας; Λοιπόν το Threes είναι η αρχή του. Πρόκειται για ένα γοητευτικό παιχνίδι παζλ που εξασκεί το μυαλό. Είναι ίσως το πιο εθιστικό παιχνίδι γρίφων που έχετε παίξει ποτέ.Μπορείτε να το κατεβάσετε σε Android και iOS
threes.jpg

Super Mario World
Πολύχρωμο, χαρούμενο, θεότρελο και λατρεμένο εδώ και περισσότερα από 50 χρόνια. Ο χαρωπός Ιταλός υδραυλικός έχει περάσει από όλες σχεδόν τις κονσόλες και έχε αγαπηθεί όσο κανένα παιχνίδι της γενιάς του.
super-mario-world.jpg

Grand Theft Auto 5
Η τεράστια έκταση του κόσμου στο Grand Theft Auto 5 και οι αμέτρητες δυνατότητες είναι εντυπωσιακές από μόνες τους. Οπως και όλα τα Grand Theft Auto παιχνίδια – είναι ένα στερεότυπο με γνώμονα την κριτική της σύγχρονης αμερικανικής κουλτούρας. Ακριβώς κάτω από την επιφάνεια αυτή είναι ένας πολύπλοκος κόσμος των συστημάτων που τέμνονται με συναρπαστικούς τρόπους. Αν μη τι άλλο, είναι ένα παιχνίδι που αντιμετωπίζει σχετικά περίπλοκα θέματα με μεγαλύτερη ωριμότητα απότι πολλές ταινίες ή σειρές.
grand-theft-auto-5.jpg

Journey
Είναι το πιο αμιγώς καλλιτεχνικό παιχνίδι σε αυτή τη λίστα. Είναι πανέμορφο. Έχει μια ξεχωριστή αίσθηση του στυλ. Συνοδεύεται με βραβευμένη ορχηστρική διασκευή που το καθιστά ένα πραγματικό έργο τέχνης.
journey.jpg

Wii Sports
Είναι απλό, εύκολο, διασκεδαστικό και εκτονωτικό. Απλά παίρνετε το χειριστήριο, σηκώστε όρθιοι και μετατρέπετε το σαλόνι σας σε virtual γήπεδο.
wii-sports.jpg

Tetris
Αν είστε ενήλικος και δεν έχετε ήδη παίξει έστω μία φορά Tetris κάτι πάει πολύ λάθος. Πρόκειται για το πιο διάσημο puzzle game στον κόσμο που κυριαρχεί από τις πρώτες κιόλας κονσόλες ενώ υπήρχε ακόμα και στο ασπρόμαυρο gameboy.
tetris_0.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC