Αυτά είναι τα στοιχεία που θα συλλέγει το Twitter από τα κινητά και τα tablet των χρηστών του

Αυτά είναι τα στοιχεία που θα συλλέγει το Twitter από τα κινητά και τα tablet των χρηστών του

Το γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης ανακοίνωσε ότι θα αρχίσει να συλλέγει πληροφορίες από τα κινητά και τα τάμπλετ στα οποία είναι εγκατεστημένο.

Συγκεκριμένα, οι υπεύθυνοι ανακοίνωσαν ότι θα συλλέγουν και θα κατηγοριοποιούν τις υπόλοιπες εφαρμογές που χρησιμοποιούν οι κάτοχοι των συσκευών. Αυτό θα τους επιτρέψει να προτείνουν στους χρήστες του  Twitter διαφημίσεις και εφαρμογές που τους ενδιαφέρουν.

Για να προλάβουν τυχόν αντιδράσεις, δήλωσαν ότι δεν θα ασχοληθούν με μικρά λογισμικά αλλά με  γνωστές εφαρμογές. Η ίδια τακτική εφαρμόζεται και από άλλα social media που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους δωρεάν. Με αυτή την κίνηση η ηγεσία του Twitter προσπαθεί να αυξήσει τα κέρδη του και να κάνει πιο ενδιαφέρουσα την χρήση της υπηρεσίας του.

Πάντως οι χρήστες έχουν ακόμα το δικαίωμα να ενεργοποιήσουν την επιλογή για τον περιορισμό ή την αποτροπή της στοχευμένης διαφήμισης που υπάρχει σε όλες τις κινητές συσκευές.

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC