Αυτό είναι το νέο κινητό που λανσάρει η BlackBerry

Αυτό είναι το νέο κινητό που λανσάρει η BlackBerry

Ξανά στο παιχνίδι με ένα… διαφορετικό, από τα υπόλοιπα που κυκλοφορούν στην αγορά, κινητό, προσπαθεί να μπει ξανά στο παιχνίδι η BlackBerry.

Η εταιρεία αναμένεται να κυκλοφορήσει στην αγορά το Passport, ένα κινητό αισθητά μεγαλύτερο, από το μέσο όρο των smartphones, σε σημείο που παραπέμπει σε… tablet.

Αυτό όμως που το διαφοροποιεί εντελώς από τον ανταγωνισμό είναι το πληκτρολόγιό, από αυτά τα κλασικά, συμβατικά, το οποίο είναι ενσωματωμένο στη συσκευή αλλά λειτουργεί και ως touch. Με απλά λόγια μπορεί κανείς να πληκτρολογεί αυτό που θέλει με τα φυσικά κουμπιά πατώντας πάνω τους όπως κάνει και με μια οθόνη αφής.

Το χαρακτηριστικό αυτό του νέου BlackBerry αποκαλύφθηκε από ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στο Blog Crackberry, και μένει να δοκιμαστεί στην πράξη για να αποδειχθεί αν αυτός ο τρόπος πληκτρολόγησης είναι πιο αποτελεσματικός από το τυπικό πληκτρολόγιο αφής.blackberrykeyboard

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC