Αυτό είναι το smartphone της Boeing

Αυτό είναι το smartphone της Boeing

Μετά τα αεροσκάφη η Boeing αποφάσισε να δημιουργήσει ένα ασφαλές smartphone

Την Boeing την έχουμε μάθει ως κολοσσό στο χώρο της κατασκευής αεροσκαφών, όπως φαίνεται όμως αποφάσισε και αυτή να μπει στην αγορά των smartphone κατασκευάζοντας τη δική της πρωτότυπη πρόταση…

Το νέο έξυπνο κινητό που ετοιμάζει η Boeing εκτός από τα τεχνικά χαρακτηριστικά του θα έχει και μία πρωτότυπη λειτουργία η οποία θα του επιτρέπει να… αυτοκαταστρέφεται για να προστατέψει τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών του.

Έτσι σε περίπτωση που η συσκευή “αντιληφθεί” κάποια παραβίαση από οποιουδήποτε είδους λογισμικό, αυτόματα, διαγράφει όλα τα προσωπικά δεδομένα που έχει αποθηκευμένα και τίθεται σε κατάσταση μη λειτουργίας.

Η νέα συσκευή της Boeing θα ακούει στο όνομα Black και στην ουσία θα είναι ένα premium Android smartphone, προσαρμοσμένο με ειδικές τροποποιήσεις ασφαλείας από το τεχνικό επιτελείο της Boeing με σκοπό να ικανοποιήσει τις ανάγκες του επιχειρηματικού κόσμου, που ανησυχεί ιδιαίτερα για την ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων του.

Για την ώρα δεν έχει γίνει γνωστό πότε θα είναι διαθέσιμη η συσκευή στην αγορά ούτε φυσικά και η τιμή της…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC