Αυτός ο απίθανος νεαρός δημιούργησε εφαρμογή που παρακινεί τον κόσμο να φλερτάρει εκτός social media

Αυτός ο απίθανος νεαρός δημιούργησε εφαρμογή που παρακινεί τον κόσμο να φλερτάρει εκτός social media

Να κοινωνικοποιούνται οι άνθρωποι εκτός διαδικτύου, παρακινεί ένας νεαρός, διευθυντικό στέλεχος εταιρείας software.

O Hunter Gray δημιούργησε, σύμφωνα με το Business Insider, μια εφαρμογή στο κινητό με το οποίο υπενθυμίζει on line ότι δεν υπάρχει καλύτερο υποκατάστατο από το… offline φλερτ.

«Νομίζω ότι όσο νεότερος είναι κάποιος, τόσο πιο εξαρτημένος είναι με την τεχνολογία…» δηλώνει ο Gray ο οποίος μαζί με την ομάδα του δημιούργησαν την εφαρμογή Klutch για smartphones, που προετοιμάζει τον χρήστη για τον πραγματικό κόσμο.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC