Αυξάνεται το εργατικό δυναμικό της Apple

Αυξάνεται το εργατικό δυναμικό της Apple
 

Με δεδομένη την ανάπτυξη της εταιρείας και την δημοτικότητα των προϊόντων της, θα ήταν πραγματικά περίεργο αν η Apple δεν προχωρούσε σε αύξηση του εργατικού της δυναμικού. Όπως μαθαίνουμε λοιπόν η μονάδα παραγωγής που διαθέτει στο Cork της Ιρλανδίας από 2.800 υπαλλήλους θα φτάσει τους 3.300 μέσα στους τους επόμενους 18 μήνες.

Άλλωστε σύμφωνα με άρθρο τοπικής εφημερίδας η αύξηση των εσόδων από την συγκεκριμένη μονάδα τον Οκτώβριο/Νοέμβριο του περασμένου έτους πλησίασε το 55%.

Πρόκειται φυσικά για πολύ σημαντική είδηση για την Ιρλανδία που αντιμετωπίζει και αυτή σοβαρά προβλήματα με την οικονομία της. Ας ελπίσουμε ότι κάποια στιγμή θα μπορέσει και η Ελλάδα να αποτελέσει πόλο έλξης αντίστοιχων επενδύσεων.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC