Βελτιωμένο σε λειτουργικότητα το Instagram 3.0

Βελτιωμένο σε λειτουργικότητα το Instagram 3.0
 

Με αρκετές αλλαγές τόσο στο UI όσο και σε λειτουργικότητα έρχεται το νέο Instagram. Η σημαντικότερη είναι ίσως η επιλογή Photo Map με την οποία, αν ο χρήστης έχει ενεργοποιήσει την επιλογή για χρήση GPS από το Instagram, οι φωτογραφίες θα αναφέρουν συγκεκριμένη θέση στον χάρτη.

Μάλιστα η εφαρμογή τοποθετεί αυτόματα σε ομάδες τις φωτογραφίες με παραπλήσιες συντεταγμένες. Έτσι ο χρήστης μπορεί εύκολα να δημοσιεύσει τις φωτογραφίες από τις διακοπές αλλά όχι τις φωτογραφίες που τραβήξει στο σπίτι ή το γραφείο.

Επιπλέον, το νέο Instagram 3.0 είναι αρκετά πιο γρήγορο και σταθερό ενώ μάλιστα έχει αφαιρεθεί και η επιλογή Load more. Όταν ο χρήστης φτάσει στο τέλος των φωτογραφιών οι υπόλοιπες φωτογραφίες εμφανίζονται αυτόματα και το ίδιο συμβαίνει όσο συνεχίζει να κάνει scroll.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC