Βελτιώσεις στην αναζήτηση του Twitter

Βελτιώσεις στην αναζήτηση του Twitter
 
Το Twitter πριν από κάποιο καιρό έκανε μερικές αλλαγές, όπως κάποιες διορθώσεις γραμματικής αλλά και εισαγωγή των σχετικών αποτελεσμάτων.

Στο πλαίσιο αυτών των αλλαγών, το κοινωνικό δίκτυο στις 6 Ιουλίου ανακοίνωσε μία σημαντική βελτίωση στο πεδίο αναζήτησης.

Η υπηρεσία υποστηρίζει πλέον αυτόματη συμπλήρωση (autocomplete). Όταν ο χρήστης κάνει αναζήτηση μέσα στο Twitter, τα αποτελέσματα θα παρουσιάζονται όπως στην εικόνα, ενώ στη συνέχεια θα εμφανίζονται τα σχετικά tweets, προφίλ, βίντεο και εικόνες.

Στις βελτιώσεις, οι οποίες είναι διαθέσιμες και στην έκδοση για iPhone και Android, περιλαμβάνεται και φίλτρο αναζήτησης δεδομένων μόνο στα άτομα που ακολουθείτε.

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/07/fetcher_92.png?w=1110

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC