Βγάζει 500.000 δολάρια το χρόνο τουιτάροντας -Η απίθανη «επιχείρηση» ενός 23χρονου

Βγάζει 500.000 δολάρια το χρόνο τουιτάροντας -Η απίθανη «επιχείρηση» ενός 23χρονου

Κουνάει τα δάχτυλά του και βγάζει χιλιάδες δολάρια. Κυριολεκτικά. Γιατί ένας 23χρονος κατάφερε να μετατρέψει τα social media σε επικερδή επιχείρηση για εκείνον και βγάζει 500.000 το χρόνο τουιτάροντας.

Πρόκειται για τον Κρις Σάντσεζ, ο δημιουργός του λογαριασμού @UberFacts στο Twitter. Η δουλειά του είναι απλή. Γράφει μηνύματα στο συγκεκριμένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, τα οποία όμως βλέπουν 7,2 εκατομμύρια άνθρωποι. Και αυτό κάνει τη διαφορά.

Πέρυσι, ο Σάντσεζ έβγαλε 500.000 δολάρια γράφοντας μηνύματα με χορηγούμενα link. Οταν τα άνοιγαν οι followers του, αυτός έβγαζε 1-3 σεντς για κάθε «κλικ». Δεν είναι όμως μόνο αυτή η πηγή των εσόδων του. Το UberFacts υπάρχει και ως εφαρμογή, το οποίο έχει κέρδη 60.000 δολάρια την εβδομάδα από διαφημίσεις. Οσο για το πόσο κουράζεται ο 23χρονος; Κάνει περίπου 60-70 tweet κάθε ημέρα, με διάφορες πληροφορίες και εγκυκλοπαιδικές γνώσεις.

Διόλου άσχημα, για τον νεαρό που παράτησε το Κολέγιο μετά από ένα χρόνο μαθημάτων και αποφάσισε να μπει στο Twitter απλά για να «ακολουθήσει» την Μπρίτνεϊ Σπίαρς. «Δεν είχα όμως τίποτα να γράψω. Οπότε άρχισα να γράφω αυτές τις γενικές πληροφορίες. Απλά ένιωθα ότι έτσι θα μπορούσα να νιώθω κοντά στη Σπίαρς», έχει δηλώσει. Και πού να ήξερε ότι χάρη- κατά κάποιο τρόπο- στην αγαπημένη του τραγουδίστρια, θα γινόταν πλούσιος.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC