Βραβείο καλύτερου User Experience για το Android ICS και μια ματιά από το Jelly Bean (;)

Βραβείο καλύτερου User Experience για το Android ICS και μια ματιά από το Jelly Bean (;)

Μεγάλη επιτυχία και περηφάνεια για τους Android Developers, καθώς το Android Ice Cream Sandwich κέρδισε το βραβείο καλύτερης πλατφόρμας και User Experience στα Parsons School of Design Awards 2012 UX, αλλά μεγαλύτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το video που ανέβασαν στο επίσημο κανάλι τους στο YouTube.

Ο λόγος είναι τα δύο screenshots που βλέπετε, τα οποία σίγουρα δεν ανήκουν στο ICS και παρουσιάζουν μια διαφορετική αισθητική για το λειτουργικό σύστημα της Google, τουλάχιστον όπως το γνωρίζουμε μέχρι σήμερα, και ίσως μας αφήνουν να δούμε μια πρώτη εικόνα από το Android Jelly Bean!

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/06/fetcher_192.jpeg?w=1110

Βέβαια, θα μπορούσε να είναι απλά ένα concept για την εξέλιξη του Android, με καθαρότερη εμφάνιση και έντονο το λευκό στοιχείο, εκ διαμέτρου αντίθετα με το κυρίαρχο μαύρο UI των σημερινών εκδόσεων. Δεν αποκλείεται να δούμε κάτι περισσότερο στην επερχόμενη Google I/O 2012 (27-28 Ιουνίου).

[via AndroidCommunity]

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC