Βραβείο User Experience για το Android

Βραβείο User Experience για το Android
 

Αν και οι χρήστες iOS υποστηρίζουν ότι το δικό τους λειτουργικό υπερέχει του Android, σε ό,τι αφορά τις βραβεύσεις ήταν το Ice Cream Sandwich που διακρίθηκε.

Όπως μάθαμε λοιπόν το λειτουργικό της Google κέρδισε το βραβείο καλύτερης πλατφόρμας αλλά και User Experience στα Parsons School of Design Awards 2012 UX.

Το ενδιαφέρον βέβαια δεν είναι μόνο αυτό. Στο σχετικό βίντεο που αναρτήθηκε για τη διοργάνωση, εμφανίζονται κάποιες εικόνες οι οποίες δεν προέρχονται από το Ice Cream Sandwich αλλά έχουν εντελώς άλλη αισθητική.

Αν συνδυάσουμε το γεγονός με τη φημολογία ότι το επερχόμενο tablet της Google θα έχει εγκατεστημένο το Android 4.1 Jelly Bean, μήπως οι developers της εταιρείας ήθελαν να μας δώσουν μια ιδέα από την επόμενη έκδοση του λειτουργικού;

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC