Βρείτε το δρόμο προς την pizza

Βρείτε το δρόμο προς την pizza
pizzaΗ νέα εφαρμογή για το iOS σάς δείχνει πού και πόσο απέχετε από τα ανοιχτά μαγαζιά
Φανταστείτε ότι είναι δύο μετά τα μεσάνυχτα και περιφέρεστε με τους φίλους σας ψάχνοντας να βρείτε ένα ανοιχτό μέρος για pizza. Τα αποτελέσματα του Yelp είναι ασαφή, αυτά του Google Maps είναι ίσως ακόμα χειρότερα. Η Pizza Compass έρχεται για να δώσει τη λύση!Με τη νέα αυτή εφαρμογή έχετε πρόσβαση σε έναν πλήρη χάρτη των κοντινών καταστημάτων πίτσας. Επιλέγοντας ένα κατάστημα, η εφαρμογή σας δείχνει αν είναι ανοικτό αλλά και το πόσο μακριά βρίσκεται από τη δική σας θέση. Γυρνώντας το κομμάτι πίτσας μπορείτε να δείτε προς ποια κατεύθυνση θα πρέπει να κινηθείτε. Πρόκειται πραγματικά για μία πυξίδα για πίτσα.

Πίσω από την εφαρμογή βρίσκεται το γραφείο Oak Studios από το Brooklyn και ο καλλιτέχνης Daniel Blackman, που δηλώνουν πως πρόκειται για «μία συναρπαστική εφαρμογή που βοηθάει την πίτσα να φτάσει στο στόμα σας». Σύμφωνα με τον Blackman, η ιδέα προέκυψε όταν ήταν έξω αργά με κάποιους φίλους.

«Εγώ το σχεδίασα την Τρίτη το πρωί και από το απόγευμα της Τετάρτης τα παιδιά στο Oak Studios άρχισαν να το αναπτύσσουν. Ο στόχος μας ήταν απλός. Να αλλάξουμε την ανθρωπότητα προς το καλύτερο, τρώγοντας πίτσα», δήλωσε ο ίδιος μέσω μηνύματος.

Η εφαρμογή Pizza Compass είναι ήδη διαθέσιμη στο App Store της Apple και κοστίζει 0.99 δολάρια.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC