Βρύση LED δίνει χρώμα στο νερό

Βρύση LED δίνει χρώμα στο νερό
 

Μπορεί το νερό της βρύσης να είναι δροσερό αλλά δεν παύει να είναι μονότονο. Έχει πάντοτε το ίδιο διάφανο χρώμα ενώ εμείς ξέρουμε ότι όταν βλέπουμε τη θάλασσα ή μια λίμνη έχει ένα υπέροχο γαλάζιο.

Πώς μπορούμε λοιπόν να λύσουμε το πρόβλημα αυτό; Είναι πολύ απλό. Αρκεί να χρησιμοποιήσουμε το Faucet LED Lights. Πρόκειται για ένα σύνολο από φωτάκια LED, τα οποία μπαίνουν στη βρύση του σπιτιού μας και της δίνουν εντελώς άλλο χαρακτήρα!

Μέσω του Faucet LED Lights το νερό που τρέχει φωτίζεται και δίνει την εντύπωση ότι έχει μπλε ή κόκκινο χρώμα ανάλογα με τη θερμοκρασία. Χρησιμοποιεί μόνο δύο μπαταρίες LR44 και επιπλέον λειτουργεί μόνο όταν η βρύση είναι ανοιχτή.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC