Χρήστος Παπαπολύζος : Ένας Έλληνας Διαφημιστής στο τιμόνι 22 χωρών!

Χρήστος Παπαπολύζος : Ένας Έλληνας Διαφημιστής στο τιμόνι 22 χωρών!

Για πρώτη φορά στα χρονικά της διαφήμισης, μια Αμερικανική Πολυεθνική ,η DDB,εμπιστεύεται έναν Έλληνα για να αναπτύσσει και να επιβλέπει διαφημιστικές δραστηριότητες σε 22 χώρες.

Ηδη από το 1993, ο Χρήστος Παπαπολυζος » πεταει» στην ευρύτερη περιοχή,βρίσκει,επιλέγει και στη συνέχεια » χρίζει » τους κατάλληλους συνεργάτες που φέρουν το όνομα DDB φροντίζοντας για τη συνεχή εκπαίδευση τους ώστε οι τελευταίοι να ανταποκρίνονται ποιοτικά στα στάνταρ και τις ανάγκες των Πελατών της μεγάλης πολυεθνικής διαφημιστικής.

Στις αρχες Σεπτεμβρίου 2013, επισημοποιηθηκε η ανάθεση στον Χρηστο Παπαπολυζο της ευθύνης των γραφείων DDB,σε 4 ακομα χώρες,την Ουκρανια των 45 εκατομμυριων κατοικων και τις τρεις Βαλτικες δημοκρατίες (Εσθονια,Λετονία,Λιθουανία).

Ετσι στην ευθύνη διοίκησης του Χρήστου Παπαπολύζου ανήκουν πλέον οι Ελλάδα, Κύπρος, Βουλγαρία, Ρουμανια, Μαυροβούνιο, Σκόπια, Κοσσοβο, Αλβανία, Κροατια, Σλοβενία, Λευκορωσία, Εσθονια, Λετονία, Λιθουανία, Ουκρανία, Γεωργία, Αζερμπαιτζαν, Καζακστάν, Μολδαβια, Βοσνία, Σερβία, Αρμενία. Στο έργο της φροντίδας των 22 χώρων,εκτός του Χρήστου Παπαπολύζου συμμετέχουν οι Γιώργος Μπινιος απο την Αθήνα και Γιάννης Ναστος απο το Βουκουρεστι. Ο Χρήστος Παπαπολυζος ,56 χρονων,μένει..στις 22 χώρες και τα Σ/Κ στην Πατριδα.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC