Όλα τα προφίλ του Facebook προσβάσιμα στο Facebook Search

Όλα τα προφίλ του Facebook προσβάσιμα στο Facebook Search

Μέχρι και σήμερα, κάποιοι Facebook χρήστες είχαν διαθέσιμη την επιλογή «Ποιος μπορεί να αναζητήσει το Χρονολόγιο σου με βάση το όνομα;» και κάποιοι όχι, με το Facebook να έχει ξεκινήσει την απόσυρση της από το Δεκέμβριο του 2012.

Σήμερα, μαθαίνουμε πως η επιλογή αυτή αποσύρεται από όλους, πλην των ανηλίκων χρηστών, ηλικίας δηλαδή από 13 έως 17 ετών.

Τι σημαίνει αυτό για σένα;

Αν πριν είχες επιλέξει να μην είσαι αναζητήσιμος, τώρα όλοι θα μπορούν να ψάχνουν το προφίλ σου μέσω του Graph Search. Τα στοιχεία τα οποία οδήγησαν στην κίνηση αυτή, ήταν από τη μία η πολύ περιορισμένη δράση της επιλογής, αφού οποιοσδήποτε μπορούσε να δει το λογαριασμό ενός χρήστη πέραν της αναζήτησης, και από την άλλη η σύγχυση των χρηστών και η δυσλειτουργία του Graph Search.

Το Facebook υπενθυμίζει πως σημασία δεν έχει ποιος βλέπει το προφίλ σου, αλλά ποιος βλέπει το περιεχόμενο του προφίλ σου, οπότε συνιστά τους χρήστες να προσέχουν σε ποιους κοινοποιούν τις πληροφορίες και δημοσιεύσεις τους. Στο Social Media Life υπάρχει μία σειρά άρθρων σχετικά με τη Facebook ασφάλεια, με τη βοήθεια των οποίων μπορείς να ασφαλίσεις το προφίλ σου.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC