Δείτε τις φωτογραφίες των φίλων σας στο Facebook μέσω Bing

Δείτε τις φωτογραφίες των φίλων σας στο Facebook μέσω Bing
 

Είναι γνωστό ότι το Facebook σε ό,τι αφορά το θέμα των αναζητήσεων δεν τα πάει και τόσο καλά. Παρόλα αυτά η εταιρεία κάνει προσπάθειες σε αυτόν τον τομέα και ευτυχώς γι’ αυτήν έχει ένα πολύ σημαντικό σύμμαχο. Πρόκειται φυσικά για τη Microsoft η οποία έχει τη μηχανή αναζήτησης Bing.

Έτσι λοιπόν από εδώ και στο εξής θα μπορούν να αναζητούν αλλά και να βλέπουν φωτογραφίες δικές τους ή των φίλων τους στην υπηρεσία, μέσω της συγκεκριμένης μηχανής αναζήτησης.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή. Αρκεί κανείς να πάει στη διεύθυνση www.bing.com/friendsphotos έχοντας πρώτα συνδεθεί στο Facebook και είτε να δει πρόσφατες φωτογραφίες ή να κάνει αναζητήσεις με βάση λέξεις κλειδιά.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC