Δεν αποκλείεται η συνεργασία Facebook – Apple

Δεν αποκλείεται η συνεργασία Facebook – Apple
 

Είναι γνωστό ότι οι σχέσεις μεταξύ Apple και Facebook δεν είναι οι καλύτερες δυνατές. Αν και δεν υπάρχει έντονη αντιπαράθεση, το κλίμα μεταξύ τους είναι οπωσδήποτε τεταμένο. Δεν είναι σύμπτωση άλλωστε η συνεργασία της Apple με το Twitter και η έντονη ενσωμάτωση του στο λειτουργικό της εταιρείας.

Παρά τις όποιες διαφωνίες τους όμως, οι δύο εταιρείες έχουν να αντιμετωπίσουν ένα κοινό εχθρό. Έναν εχθρό που λέγεται Google και ο οποίος τόσο με το Android όσο και με το Google+ μπαίνει στα χωράφια τους και δεν δείχνει να αστειεύεται.

Φαίνεται λοιπόν ότι αποφάσισαν να βάλουν κατά μέρος τις διαφορές τους προκειμένου να σχηματίσουν ενιαίο μέτωπο εναντίον της εταιρείας των Larry Page και Sergey Brin.

Αν και ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί τίποτε επισήμως ο Tim Cook ανέφερε ότι οι δύο εταιρείες θα μπορούσαν να συνεργαστούν πολύ περισσότερο και πρότεινε στους δημοσιογράφους να “μείνουν συντονισμένοι”.

Βέβαια το τι μορφή θα έχει η συνεργασία αυτή ακόμη είναι άγνωστο. Λογικά όμως θα πρέπει να περιμένουμε ενσωμάτωση του κοινωνικού δικτύου στα λειτουργικά της Apple. Το πόσο εύκολα βέβαια θα μπορέσει να γίνει κάτι τέτοιο με δεδομένο τον πλήρη έλεγχο που θέλει να έχει η εταιρεία του Cupertino σε οτιδήποτε κάνει, μένει να το δούμε.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC