Δεν αποκλείεται να δούμε 5 συσκευές Nexus από τη Google

Δεν αποκλείεται να δούμε 5 συσκευές Nexus από τη Google
 

Σε αλλαγή στρατηγικής σε ό,τι αφορά τις συσκευές που έχουν εγκατεστημένη την τελευταία έκδοση του Android φαίνεται ότι προχωρά η Google.

Στόχος είναι καταρχάς να διασκεδάσει τις ανησυχίες που έχουν εκφράσει οι κατασκευαστές φορητών συσκευών που χρησιμοποιούν το συγκεκριμένο λειτουργικό από την εξαγορά της Motorola Mobility. Όπως είναι γνωστό υπάρχει διάχυτος ο φόβος για μεροληψία από πλευράς Google προς την εταιρεία σχετικά με την ενσωμάτωση του Android στις συσκευές της.

Επιπλέον όμως θα προσπαθήσει να υποστηρίξει ακόμη περισσότερο το οικοσύστημα του Android και να δώσει κίνητρο στους κατασκευαστές smartphones να επενδύσουν ακόμη περισσότερο σε αυτό.

Για το λόγο αυτό σκοπεύει να μην συνεργαστεί με μία μόνο εταιρεία για την δημιουργία μιας συσκευής «ναυαρχίδας» η οποία θα είναι και η πρώτη που θα έχει εγκατεστημένο το Android Jellybean. Αντιθέτως, θα υπάρξουν έως και πέντε διαφορετικά smartphones, μετά από συνεργασία με ισάριθμες εταιρείες.

Με άλλα λόγια, αν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες, θα δούμε πέντε Nexus με το Jellybean αντί για ένα, το καθένα και από διαφορετικό κατασκευαστή.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC