Δεν είναι όλα όπως φαίνονται -Σκηνοθέτησαν φόνο για να κάνουν πλάκα στην Google και το κατάφεραν

Δεν είναι όλα όπως φαίνονται -Σκηνοθέτησαν φόνο για να κάνουν πλάκα στην Google και το κατάφεραν

Διάθεση για πλάκα είχαν δύο άνδρες στη Σκωτία. Αποφάσισαν λοιπόν να… στήσουν ένα φόνο, για να ξεγελάσουν την Google και τα κατάφεραν. Ηταν τόσο πειστικοί, που τελικά δέχθηκαν και την επίσκεψη της αστυνομίας.

Οταν ο Νταν Τόμπσον και ο Γκάρι Κερ είδαν το αυτοκίνητο του Google Street View να πλησιάζει στο συνεργείο αυτοκινήτων που εργάζονται στο Εδιμβούργο, θέλησαν να στήσουν ένα κόλπο. Σκαρφίστηκαν λοιπόν να σκηνοθετήσουν ένα φόνο. Ο Τόμπσον, ιδιοκτήτης του συνεργείου, έπεσε μπρούμυτα στην άσφαλτο, ενώ ο Κερ, που είναι υπάλληλός του, στεκόταν από πάνω του με ένα τσεκούρι. «Μακάρι να είχαμε λίγο παραπάνω χρόνο, γιατί θα είχαμε στήσει ένα πραγματικά εντυπωσιακό σχέδιο», είπε ο Τόμπσον, μιλώντας στην εφημερίδα Edinburgh News.

Ολα αυτά έγιναν το περασμένο καλοκαίρι και οι δύο φίλοι το είχαν ξεχάσει μέχρι τη στιγμή που είδαν στον εργασιακό τους χώρο μερικούς αστυνομικούς. Κάποιος πολίτης, που έψαχνε για συνεργείο, είχε ανακαλύψει τη σκηνή στο Google Maps και το κατήγγειλε στις αρχές. Αφού οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι ο Τόμπσον είναι ζωντανός και υγιέστατος, αποχώρησαν γελώντας.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC