Δεν ενθουσιάζονται οι καταναλωτές με τον σχεδιασμό του iPhone 5

Δεν ενθουσιάζονται οι καταναλωτές με τον σχεδιασμό του iPhone 5
 
Με αφορμή τις δεκάδες διαρροές που είδαμε τον προηγούμενο μήνα αλλά και την επικείμενη κυκλοφορία του, το BusinessInsider σε δημοσκόπηση του κάλεσε τους αναγνώστες του να ψηφίσουν για το αν θεωρούν το design του iPhone 5 ωραίο ή άσχημο με τα αποτελέσματα να μην είναι τα αναμενόμενα. Από τους 2500 χρήστες που ψήφισαν, το 68%, περίπου 1700 δηλαδή, δήλωσαν πως το θεωρούν άσχημο, γεγονός που θα έπρεπε τουλάχιστον να ανησυχεί την Apple.

Δεν γνωρίζουμε εάν αυτό οφείλεται στις αλλαγές στον σχεδιασμό του, το BusinessInsider όμως πιστεύει πως συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο. Με εξαίρεση το λεπτότερο προφίλ και το ελαφρώς μεγαλύτερο μέγεθος, ο βασικός σχεδιασμός της συσκευής δεν έχει αλλάξει καθόλου από το 2007. Την ίδια στιγμή, άλλες εταιρείες ανανεώνουν συνεχώς τις συσκευές τους, όχι μόνο ενσωματώνοντας σε αυτές μεγαλύτερες οθόνες αλλά αλλάζοντας το design τους ώστε να φαίνονται σαν συσκευές επόμενης γενιάς.

Στην περίπτωση του iPhone 5, οι αλλαγές έχουν να κάνει μόνο με την τοποθέτηση της μπροστινής κάμερας, τον σχεδιασμό του πίσω μέρους και την επιμήκυνση της συσκευής προκειμένου αυτή να δεχτεί την καινούρια οθόνη. Μικρές αλλαγές, οι οποίες βέβαια σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να χαρακτηριστούν καινοτόμες.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC