Δεν θα αναβαθμίσει το Tablet P στο Jelly Bean η Sony

Δεν θα αναβαθμίσει το Tablet P στο Jelly Bean η Sony
 

Δυσάρεστα τα νέα για τους κατόχους του Tablet P της Sony. Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, δεν προτίθεται να το αναβαθμίσει στο Android 4.1. Αντιθέτως η συσκευή θα παραμείνει στο Ice Cream Sandwich.

Οι λόγοι για την απόφαση αυτή δεν είναι σαφείς. Σύμφωνα με την ίδια την εταιρεία, ευθύνονται κυρίως οι χαμηλές πωλήσεις του tablet όπως βέβαια και το περιορισμένο ενδιαφέρον από πλευράς developers γι’ αυτό. Αν και οπωσδήποτε οι συγκεκριμένοι λόγοι θα έπαιξαν σημαντικό ρόλο, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η Sony αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα το τελευταίο διάστημα. Είναι λογικό λοιπόν να προσπαθεί να περιορίσει όσο μπορεί τα έξοδα της.

Παρόλα αυτά δεν παύει να είναι μια σημαντική απογοήτευση για όσους έχουν αγοράσει τη συσκευή και αντικίνητρο για όποιον σκέφτεται να αγοράσει αντίστοιχο προϊόν της εταιρείας.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC