Δεύτερη θέση στα κοινωνικά δίκτυα για το Google+

Δεύτερη θέση στα κοινωνικά δίκτυα για το Google+

Το Google+, αν και ξεκίνησε σχετικά νωχελικά, κατάφερε μέσα σε λίγα χρόνια να αναρριχηθεί στις πρώτες θέσεις των κοινωνικών δικτύων σε παγκόσμιο επίπεδο.

Σε νέα έρευνα που παρουσίασε η Global Web Index, και πραγματοποιήθηκε σε 31 διαφορετικές χώρες, καλύπτοντας το 90% των συνολικών χρηστών του ίντερνετ, η υπηρεσία της Google κατάλαβε τη δεύτερη θέση, ξεπερνώντας υπηρεσίες, όπως αυτή του Youtube και του Twitter.

Την πρώτη θέση διατηρεί με σταθερό προβάδισμα, το Facebook, με μερίδιο στην αγορά της τάξης του 51%, το Google+ ακολουθεί με 25% ενώ την τρίτη θέση μοιράζονται τα Youtube και Twitter με ποσοστό 21%, με το Youtube, μάλιστα να έχει ένα μικρό προβάδισμα.

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2013/01/fetcher_1013.png?w=1110

Τα παραπάνω ποσοστά δείχνουν πως το Google+ έφτασε τα 343 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες, ενώ παρουσίασε αύξηση της τάξης του 27% μέσα στο 2012.

Αξίζει εδώ να σημειωθεί πως τη μεγαλύτερη ανάπτυξη γνώρισε το Twitter, με ποσοστό 40% ενώ το Facebook ακολούθησε με ποσοστό 33%

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2013/01/fetcher_1178.png?w=1110

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC