Διαδραστικό πόστερ για… φίλημα

Διαδραστικό πόστερ για… φίλημα
 
Το σύστημα που δημιούργησαν επιστήμονες στο Keio University της Ιαπωνίας ανιχνεύει τις κινήσεις του ανθρώπου και αλλάζει την εικόνα του. Χρησιμοποιώντας απλά έναν υπέρηχο αισθητήρα… το σύστημα είναι σε θέση να υπολογίζει την απόσταση του χρήστη από την οθόνη.

Στο παράδειγμα που ακολουθεί μία γυναίκα ανάλογα με τις κινήσεις του χρήστη αλλάζει τη θέση της περιμένοντας ένα φιλί. Οι Ιάπωνες επιστήμονες θέλουν τώρα να δημιουργήσουν την ίδια εφαρμογή σε iPad, το οποίο θα χρησιμοποιεί την κάμερά του για να αναγνωρίζει τις κινήσεις του χρήστη.

Φυσικά οι επιστήμονες σκοπεύουν να εκμεταλλευτούν εμπορικά την εφαρμογή και ο επόμενος στόχος που θέτουν είναι να πείσουν διάφορους σταρ να ποζάρουν για αυτό το πρόγραμμα. Έτσι, θα μπορούν να πουλήσουν το πόστερ σαν ένα… ψηφιακό αυτόγραφο.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC