Διάκριση για το Panda Cloud Antivirus Pro

Διάκριση για το Panda Cloud Antivirus Pro

Η Panda Security, ανακοινώνει ότι το Panda Cloud Antivirus Pro διακρίθηκε με την πιστοποίηση VB100, μετά από σχετικές δοκιμές του Virus Bulletin στις οποίες υποβλήθηκε μεταξύ 50 άλλων antivirus.

 

Η πιστοποίηση VB100 χορηγείται στα προϊόντα που αποδεικνύουν 100% ποσοστό ανίχνευσης για δείγματα malware που αναφέρονται στη λίστα “In the Wild” από τον οργανισμό Wildlist. Η απονομή του λογοτύπου VB100 σε ένα προϊόν, θα πρέπει να συνοδεύεται από μηδενικά false positives όταν σαρώνει ένα εκτεταμένο σύνολο δειγμάτων goodware.

 

Η συγκριτική αξιολόγηση πραγματοποιήθηκε σε ένα σύστημα με λειτουργικό Windows 7 Professional, ενώ όλη η δοκιμή αποτελούνταν από τρία κύρια μέρη: on-demand δοκιμές, on-access δοκιμές και ψευδώς θετικές (false positive). Το Panda Cloud Antivirus Pro κατάφερε να ανταπεξέλθει 100% στις on-demand και on-access δοκιμές, καθώς και με μηδενικά false positives.

 

Επιπλέον, το Panda Cloud Antivirus Pro εγκαταστάθηκε σε χρόνο ρεκόρ μεταξύ όλων των εφαρμογών που έλαβαν μέρος στις δοκιμές, μόλις 30 δευτερολέπτων. Να σημειώσουμε επίσης ότι το Virus Bulletin εξήρε τη λειτουργικότητα του interface του προϊόντος καθώς και την ευκολία χρήσης του.

by PC Magazine

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC