Διάσημοι αλλά επικίνδυνοι για τον υπολογιστή -Ποιοι σταρ «οδηγούν» σε ιούς

Διάσημοι αλλά επικίνδυνοι για τον υπολογιστή -Ποιοι σταρ «οδηγούν» σε ιούς

Ο Jay Z μπορεί να μην έχει το προφίλ του «κακού παιδιού», αλλά όταν πρόκειται για τον υπολογιστή μπορεί να αποδειχθεί ιδιαίτερα επικίνδυνος.

O διάσημος ράπερ και σύζυγος της Μπιγιονσέ είναι ανάμεσα στους σταρ που κρύβουν τους περισσότερους κινδύνους για τον υπολογιστή. Αυτό τουλάχιστον εκτιμά η Intel Security, που ανακοίνωσε ότι η αναζήτηση συγκεκριμένων διάσημων ονομάτων στο διαδίκτυο μπορεί να οδηγήσει τους χρήστες σε ιστοσελίδες με ιούς ή κακόβουλο λογισμικό.

Πέρα από τον Jay Z, οι πιο επικίνδυνοι σε αυτό τον τομέα θεωρείται πως είναι ο Usher, ο Λουκ Μπράιαν και ο Αρμιν βαν Μπιούρεν. Μάλιστα, ο τελευταίος, είναι ο πιο επικίνδυνος σύμφωνα με την ανακοίνωση. Αναζητήσεις για τον Ολλανδό DJ οδήγησαν τους χρήστες σε ποσοστό 18% σε σελίδες που έκρυβε «διαδικτυακές παγίδες». Στους πέντε πιο επικίνδυνους είναι και η Μπρίτνεϊ Σπίαρς, ενώ από κοντά βρίσκονται και η Κέιτι Πέρι, η Ειμι Σούμερ και η Λόρντι.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC