Διαθέσιμα τα Windows 10 σε 190 χώρες (ΦΩΤΟΣ)

Διαθέσιμα τα Windows 10 σε 190 χώρες (ΦΩΤΟΣ)

Μπορεί η ιστορία με την κυκλοφορία των Windows 10 να «τράβηξε» λίγο παραπάνω (η ανακοίνωση είχε γίνει τον περασμένο Σεπτέμβριο), αλλά η μεγάλη μέρα της Microsoft έφτασε.

Το Windows 10 σταδιακά… εξαπλώνεται σε PC 190 χωρών, Tablets και Smartphones, δυστυχώς, όμως, όχι σε όλους. Η εταιρία προσφέρει δωρεάν αναβάθμιση σε όλους όσοι έχουν εγκαταστήσει νόμιμα τα Windows 7, Windows 8 ή 8.1., αλλά αυτό θα ισχύει μόνο για ένα χρόνο.

Μετά το πέρας αυτού θα πρέπει να καταβάλει το ποσό των 190 δολαρίων. Κάθε αναβάθμιση ασφαλείας στα Windows 10, θα είναι υποχρεωτική για όλους τους χρήστες.

Στην ανακοίνωσή της η εταιρεία στέκεται κυρίως στην ποιότητα, τη σταθερότητα και την ασφάλεια του νέου της λειτουργικού, σημειώνοντας, παράλληλα, και μια σειρά από νέα χαρακτηριστικά που κάνουν τα νέα Windows πιο οικεία και φιλικά στους χρήστες.

8-start_6c49b2808ee48fcce3750839694f05cf

msw-win10-hero-slider-familiar.jpg

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC