Διαθέσιμη η online δωρεάν σουίτα Office της Microsoft

Διαθέσιμη η online δωρεάν σουίτα Office της Microsoft

Οι ανανεωμένες εκδόσεις των Office Web Apps της Microsoft, μετά από δοκιμαστική περίοδο 3 μηνών, είναι πλέον διαθέσιμες σε όλους τους χρήστες των υπηρεσιών SkyDrive και Outlook.com της εταιρείας.

 

 

Οι εφαρμογές λειτουργούν με τον Internet Explorer 10, στα Windows 8, και στο iOS 6, και έχουν αρκετά νέα χαρακτηριστικά και βελτιώσεις. Η συμβατότητα με Android, έχει ακόμη προβλήματα σε κάποιες συσκευές.

 

H εφαρμογή τού Word έχει νέα εργαλεία για τη μορφοποίηση της σελίδας, για τις φωτογραφίες και την καταμέτρηση λέξεων. Στο Excel δίνεται η δυνατότητα για τη μετονομασία και την προσθήκη φύλλων, καθώς και για εκτυπώσεις.

 

Το PowerPoint υποστηρίζει πλέον την αναπαραγωγή ήχου και βίντεο, όπως και τη δυνατότητα εισαγωγής εικόνων. Επίσης, μπορούν πλέον να εφαρμοστούν εφέ κίνησης και μετάβασης μεταξύ των slides, ενώ μπορούν και να εισαχθούν themes σε μία παρουσίαση.

 

Όσον αφορά στο OneNote, έχει βελτιωμένες δυνατότητες αναζήτησης και έχει γίνει πιο εύχρηστο στην προσθήκη σημειώσεων, εικόνων και tags.

 

by PC Magazine

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC