Διαθέσιμη η macOS 10.12.1 beta 4 από την Apple

Διαθέσιμη η macOS 10.12.1 beta 4 από την Apple

Η Apple έδωσε σήμερα στην κυκλοφορία την 4η beta του macOS 10.12.1 (build 16B2548a), η οποία είναι διαθέσιμη τόσο στους εγκεκριμένους προγραμματιστές της Apple όσο και σε αυτούς που έχουν κάνει εγγραφή στο Apple Beta Software πρόγραμμα.

Το τελευταίο αυτό build είναι διαθέσιμο μέσω OTA από το Mac App Store για Macs που ήδη έχουν εγκατεστημένη την προηγούμενη beta.

H macOS 10.12.1 beta 4 έφτασε σήμερα και 8 μέρες μετά την κυκλοφορία της macOS 10.12.1 beta 3. Εστιάζει σε διορθώσεις σφαλμάτων και βελτιώσεις στο παρασκήνιο και δεν έχει κάποιο νέο χαρακτηριστικό.

Όταν δοθεί επίσημα στο κοινό και από ότι γνωρίζουμε μέχρι στιγμή θα φέρει υποστήριξη των Portrait άλμπουμ στην εφαρμογή Photos.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC