Διέκοψε τη λειτουργία του το torrent site Demonoid

Διέκοψε τη λειτουργία του το torrent site Demonoid
 
Σε μία προσπάθεια να πείσει τις ΗΠΑ ότι ενδιαφέρεται σοβαρά για το ζήτημα της προστασίας των πνευματικών δικαιωμάτων η κυβέρνηση της Ουκρανίας προχώρησε στο κλείσιμο του torrent site Demonoid. Το γεγονός συνέπεσε με την επίσκεψη του του αναπληρωτή Ουκρανού Πρωθυπουργού Valery Khoroshkovsky στις ΗΠΑ και ξεκίνησε με μια αρκετά μεγάλη και συντονισμένη επίθεση DDoS.

Σε κάθε περίπτωση, τα προβλήματα για το Demonoid δεν περιορίστηκαν εκεί καθώς παράλληλα με την επίθεση δέχτηκε και την επίσκεψη των αρχών. Παρόλα αυτά, αν και οι servers του site έχουν κατασχεθεί, οι διαχειριστές του δεν έχουν συλληφθεί. Προς το παρόν τουλάχιστον.

Δεδομένου πάντως ότι, σύμφωνα με πληροφορίες, οι υπεύθυνοι του Demonoid βρίσκονται στο Μεξικό, δεν αποκλείεται να το δούμε σύντομα ξανά σε λειτουργία.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC