Διέρρευσαν πληροφορίες του Υπ. Δικαιοσύνης των ΗΠΑ

Διέρρευσαν πληροφορίες του Υπ. Δικαιοσύνης των ΗΠΑ
 

Περιεχόμενο μεγέθους 1.7 GB έδωσαν στη δημοσιότητα οι Anonymous μετά από επίθεση τους στο Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ.

Η δημοσιοποίηση έγινε μέσω torrent και το υλικό που διέρρευσε αποτελείται κυρίως από εσωτερικά e-mail και τη βάση δεδομένων του site του υπουργείου. Μάλιστα αμέσως μετά τη δημοσιοποίηση το η σχετική ιστοσελίδα ήταν offline.

Παρόλα αυτά το υπουργείο με ανακοίνωση του υποβάθμισε το γεγονός δηλώνοντας ότι οι πληροφορίες αυτές είναι μικρής σημασίας και μη διαβαθμισμένες. Πρόκειται για πληροφορία που κατά πάσα πιθανότητα ισχύει καθώς και η ίδια η οργάνωση δεν επέλεξε κάποιο συγκεκριμένο e-mail απ’ όσα ήρθαν στην κατοχή της προκειμένου να το προβάλει περισσότερο.

Αντιθέτως απλώς δημοσιοποίησε συνολικά ό,τι περιήλθε στην κατοχή της. Υποθέτει λοιπόν κανείς ότι αν υπήρχε κάτι πραγματικά αξιόλογο ή σημαντικό, θα του είχαν δώσει ιδιαίτερο βάρος.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC