Διέρρευσαν τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Lumia 920

Διέρρευσαν τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Lumia 920
 
Για μια ακόμα φορά το @evleaks διέρρευσε αρκετές πληροφορίες του επερχόμενου Lumia 920 αλλά και του 820, από τις οποίες ξεχωρίζουν η ασύρματη βάση φόρτισης αλλά και η ενσωμάτωση της τεχνολογίας PureView έστω και στον τομέα του λογισμικού.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το Lumia 920 και πιθανότατα και το 820 θα διαθέτουν μιας μορφής βάση επαγωγικής φόρτισης, η οποία θα επιτρέπει στους χρήστες να φορτίζουν την συσκευή απλά τοποθετώντας την επάνω στην βάση, όπως ακριβώς θα λειτουργεί και ο αντίστοιχος φορτιστής της Samsung.

Ταυτόχρονα, η συσκευή θα διαθέτει οθόνη 4.5 ιντσών με HD ανάλυση 720×1280, επεξεργαστή 1.5GHz, 1GB μνήμης RAM και τεχνολογία PureView, η οποία όμως δεν θα έχει καμία σχέση με την τεχνολογία που είχε ενσωματωθεί σε επίπεδο hardware σε προηγούμενα κινητά της εταιρείας όπως το Nokia 808. Αυτό γιατί σε αντίθεση με το 808, το οποίο είχε κάμερα 41 megapixel, οι τελευταίες φήμες θέλουν την κάμερα του 920 να είναι αντίστοιχη άλλων high-end συσκευών με ανάλυση στα 8 megapixel.

Έτσι, η τεχνολογία PureView είναι πολύ πιθανό να ενσωματωθεί μόνο στο λογισμικό της κάμερας, προσφέροντας κάποιες βελτιώσεις στην ποιότητα των φωτογραφιών. Η απόφαση αυτή, αν αληθεύει, είναι αρκετά περίεργη και ίσως έχει να κάνει με το κόστος της συσκευής η οποία αρχικά φημολογούνταν πως θα διαθέτει κάμερα 12-16 megapixel.

Τόσο το Lumia 920 όσο και το 820 θα παρουσιαστούν σε εκδήλωση της Nokia την Τετάρτη και αναμένεται να κυκλοφορήσουν στην Ελλάδα στις αρχές Νοεμβρίου.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC