Δίνουν και παίρνουν τα ψέματα στο Facebook

Δίνουν και παίρνουν τα ψέματα στο Facebook
faceliesΠολλοί χρήστες επινοούν πράγματα για να φαίνονται πιο ενδιαφέροντες
«Ψεύτης» αποδεικνύεται ο ένας στους οκτώ χρήστες των μέσων μαζικής δικτύωσης σύμφωνα με μία νέα έρευνα που διεξήχθη στη Βρετανία μεταξύ 2.000 χρηστών ιστοσελίδων μαζικής δικτύωσης.
Οι περισσότεροι από αυτούς, ποσοστό περίπου 12%, βρίσκουν την αληθινή τους ζωή πολύ βαρετή με αποτέλεσμα να επινοούν πολλά από αυτά που αναρτούν στο Facebook και στο Twitter για να φαίνονται πιο ενδιαφέροντες και να προσελκύουν «φίλους».
Επίσης, σχεδόν οι τέσσερις στους δέκα (το 39%) ισχυρίζονται ότι η ανειλικρίνειά τους οφείλεται στις πιέσεις που δέχονται από φίλους και συναδέλφους να περνάνε καλά ή να μην φαίνονται ανιαροί όταν ποστάρουν.
Κλασικά παραδείγματα ψεύτικων αναρτήσεων είναι να ισχυρίζονται ότι εργάζονται σκληρά πάνω σε ένα «σημαντικό project» ενώ στην πραγματικότητα βρίσκονται καθ’ οδόν για το σπίτι τους, ή να παριστάνουν ότι διευρύνουν το πνεύμα τους πηγαίνοντας σε γκαλερί ή μουσεία που δεν ξέρουν καν που βρίσκονται.
Πηγή: newsbeast

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC