Δωρεάν διπλάσιο Mobile Internet για όλο τον Αύγουστο

Δωρεάν διπλάσιο Mobile Internet για όλο τον Αύγουστο
 
Η COSMOTE διπλασιάζει σε όλους δωρεάν το Mobile Internet όλο τον Αύγουστο, για να μπορούν να σερφάρουν στο Internet ξένοιαστα στις διακοπές τους από κινητό, laptop ή tablet.

Η μοναδική αυτή προσφορά της COSMOTE ενεργοποιείται αυτόματα και ισχύει για όλους τους συνδρομητές Συμβολαίου (ιδιώτες και επαγγελματίες), ΚαρτοΣυμβολαίου ή Καρτοκινητής (WHAT’S UP, COSMOKAPTA, FROG, COSMOTΕ Internet On The Go με κάρτα) της εταιρείας, αρκεί να έχουν πρόγραμμα συμβολαίου με ΜΒ ή ενεργοποιημένη κάποια πρόσθετη υπηρεσία που να παρέχει ΜΒ.

Έτσι, μπορεί κανείς, επιλέγοντας το πρόγραμμα που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες του, να σερφάρει ξένοιαστα στο Internet και στα δημοφιλή social networks, να μαθαίνει έγκαιρα όλες τις εξελίξεις και τις πληροφορίες που χρειάζεται, να στέλνει και να λαμβάνει email, να κατεβάζει αρχεία ήχου, εικόνας & βίντεο, γρήγορα και εύκολα, τη σιγουριά του δικτύου της COSMOTE!

Η εταιρεία εστιάζοντας στη βέλτιστη εμπειρία των πελατών της, μέσα από διαρκείς αναβαθμίσεις του δικτύου της κατά τους τελευταίους 12 μήνες, αύξησε τη μέση ταχύτητα χρήστη κατά 40% και παράλληλα επέκτεινε το ήδη προηγμένο 3G δίκτυο της κατά 25%. Για να μπορούν να απολαμβάνουν όλοι γρήγορο σερφάρισμα στο Internet, με τη μεγαλύτερη 3G κάλυψη της αγοράς.

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/07/fetcher_9101.jpeg?w=1110

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC