Δωρεάν streaming μουσικής από τη Nokia

Δωρεάν streaming μουσικής από τη Nokia
 

Μπορεί τα νέα Lumia που αναμένεται να παρουσιάσει η Nokia μαζί με τη Microsoft να έχουν πολύ καλά τεχνικά χαρακτηριστικά, αλλά και οι δύο εταιρείες γνωρίζουν ότι έχουν να δώσουν σκληρή μάχη προκειμένου να πάρουν μερίδιο αγοράς από τις συσκευές Android και την Apple.

Στο πλαίσιο αυτό λοιπόν και προκειμένου να κάνει ακόμη πιο ελκυστικά τα προϊόντα της η Nokia ανακοίνωσε ότι οι κάτοχοι των Lumia θα έχουν streaming μουσικής εντελώς δωρεάν.

Μάλιστα τα τραγούδια που θα ακούν οι χρήστες μέσω του Nokia Music, παρόλο που θα είναι δωρεάν δεν θα έχουν διαφημίσεις. Επιπλέον, υπάρχουν ήδη έτοιμες 150 playlists για όσους θέλουν να ακούσουν συγκεκριμένο είδος μουσικής χωρίς να μπουν στη διαδικασία να αναζητήσουν μόνοι τους τα τραγούδια που τους αρέσουν.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC