Δυνατότητα πρόσβασης σε περισσότερα προσωπικά δεδομένα στο Facebook

Δυνατότητα πρόσβασης σε περισσότερα προσωπικά δεδομένα στο Facebook
 
Τη δυνατότητα να κατεβάσουν ένα εκτενές αρχείο σχετικά με την δραστηριότητά τους στην πλατφόρμα δίνει πια το Facebook στα μέλη του. Πρόκειται για την επιλογή «Download Your Information» («Κατεβάστε ένα αντίγραφο»), που εμφανίζεται στη σελίδα ρυθμίσεων του λογαριασμού κάθε χρήστη.

Αν και η λειτουργία αυτή υπάρχει ήδη από το 2010, τώρα δίνεται πρόσβαση σε πολύ περισσότερες πληροφορίες. Έτσι εκτός από φωτογραφίες, post, μηνύματα και αρχεία συζητήσεων, πλέον μπορεί κανείς να κατεβάσει πληροφορίες όπως προηγούμενα ονόματα που μπορεί να χρησιμοποιούσε στην υπηρεσία, αιτήματα φιλίας που έχει κάνει αλλά και τις διευθύνσεις IP από τις οποίες συνδέθηκε στον ιστοχώρο. Μάλιστα είναι πολύ πιθανό σύντομα προστεθούν επιπλέον κατηγορίες πληροφοριών που θα μπορούμε να κατεβάσουμε.

Βέβαια πρέπει να τονιστεί ότι οι χρήστες εξακολουθούν να μην έχουν τη δυνατότητα να αποθηκεύσουν σχόλια που έκαναν σε posts τρίτων αλλά ούτε και φωτογραφίες ή δημοσιεύσεις τους. Ο λόγος είναι φυσικά ότι δεν επιτρέπεται η λήψη προσωπικών πληροφοριών που ανήκουν σε άλλα άτομα.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC