Δυνατότητες filesharing δίνει το Facebook

Δυνατότητες filesharing δίνει το Facebook
 

Μπορεί το Megaupload να αντιμετώπισε προβλήματα με τις αρχές και να έκλεισε αλλά το Facebook ελπίζει ότι θα σταθεί πιο τυχερό στο συγκεκριμένο τομέα. Όπως ανακοίνωσε η υπηρεσία σταδιακά θα αρχίσει να δίνει τη δυνατότητα στις ομάδες να ανεβάζουν και να διαμοιράζουν αρχεία.

Βέβαια το μέγεθος των αρχείων που θα μπορούν να διαμοιραστούν δεν θα ξεπερνάει τα 25mb και δεν θα απαγορεύονται τα αρχεία .mp3 και .exe. Επίσης προκειμένου να περιοριστεί ο διαμοιρασμός κακόβουλου λογισμικού θα υπάρχει η δυνατότητα αναφοράς με μηχανισμό αντίστοιχο με εκείνον χρησιμοποιείται και στις υπόλοιπες δημοσιεύσεις που κάνουν οι χρήστες.

Στόχος είναι φυσικά η αύξηση των ποσοστών χρήσης των groups, που ήδη αυτή τη στιγμή χρησιμοποιούνται από σχεδόν 400 εκατομμύρια άτομα. Επιπλέον θα κάνει λιγότερο ανταγωνιστική την ενσωμάτωση του Google Drive στο Google+ καθώς πια δεν θα είναι το μόνο κοινωνικό δίκτυο με το οποίο θα μπορεί κανείς να αποθηκεύει και διαμοιράζει αρχεία.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC