Δυναμική παρουσία της Huawei στο InfoCom World 2013

Δυναμική παρουσία της Huawei στο InfoCom World 2013

Η Huawei, παγκόσμιος ηγέτης στην παροχή τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνιών, έδωσε για μια ακόμα χρονιά δυναμικό παρόν στο InfoCom World 2013 που αποτελεί τη μεγαλύτερη εκδήλωση σχετικά με ψηφιακές τεχνολογίες τηλεπικοινωνιών στην Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Στο περίπτερο της Huawei, μεταξύ άλλων, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά το νέο Huawei Ascend P6, το λεπτότερο Smartphone στον κόσμο που απέσπασε την πανευρωπαϊκή διάκριση “Consumer Smartphone της χρονιάς 2013 – 2014” από την EISA.

Παράλληλα, ο κ. Αιμίλιος Βουδούρης, Executive Director, Sales & Business Development της Huawei Technologies SA στην Ελλάδα, συμμετείχε στην ενότητα “Υποδομές: Πόσα δίκτυα; Πόσες τεχνολογίες;” του συνεδρίου «Digital Grecovery: The Data Highway» που διοργανώθηκε στο πλαίσιο του InfoCom World 2013. Μεταξύ άλλων ο κ. Βουδούρης τόνισε ότι «οι υποδομές είναι το Α και το Ω κάθε κοινωνίας» προσθέτοντας ότι « η κρίση δημιουργεί την καταλληλότερη συγκυρία για επενδύσεις σε υποδομές» και τόνισε ότι η Huawei είναι έτοιμη, παρούσα και πρόθυμη να μεταφέρει την υψηλή της τεχνογνωσία σε προϊόντα και λύσεις που αφορούν σε ευρύτατο φάσμα εφαρμογών πληροφορικής και επικοινωνιών στον ιδιωτικό αλλά και στον δημόσιο τομέα.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC