Έβαλαν στο μπλέντερ iPhone 5 και Galaxy S3!

Έβαλαν στο μπλέντερ iPhone 5 και Galaxy S3!
 
Η εταιρεία Blendtec, η οποία ειδικεύεται στην κατασκευή μπλέντερ εδώ και αρκετά χρόνια χρησιμοποιεί έναν πρωτότυπο τρόπο να διαφημίζει τα προϊόντα της.

Μέσα από το κανάλι της στο YouTube ο ιδρυτής της, Tom Dickinson δημοσιεύει συστηματικά βίντεο με τίτλο «Will it Blend?», τα οποία δείχνουν τα μπλέντερ της εν δράσει. Όχι όμως με τρόφιμα αλλά με μπάλες, διαμάντια, gadgets, κινητά τηλέφωνα, tablets, υπολογιστές και οτιδήποτε άλλο μπορεί να βάλει ο νους σας!

Ενώ οι συγκρίσεις του iPhone 5 και του Galaxy S3 μονοπωλούσαν το ενδιαφέρον αρκετών καταναλωτών τους τελευταίους μήνες ο Dickinson δεν έχασε την ευκαιρία και αποφάσισε να τοποθετήσει τα δυο smartphones στο μπλέντερ, σε μια άκρως «καταστροφική» δοκιμή.

Τα πρώτα «drop tests» των δυο συσκευών δίνουν σαφές προβάδισμα στο iPhone 5, αφού το Galaxy S3 είναι αρκετά πιο ευάλωτο σε πτώσεις. Μέσα στο μπλέντερ όμως η κορεάτικη συσκευή φαίνεται πως αντέχει λίγο περισσότερο. Λίγα δευτερόλεπτα δηλαδή, προτού γίνει και αυτή κομματάκια.

Μέχρι τώρα έχουμε δει συσκευές της Apple να ρίχνονται από μεγάλο υψόμετρο, μέσα σε λάβα, και να πυροβολούνται. Η μετατροπή τους σε σκόνη όμως με την χρήση μπλέντερ μάλλον παίρνει τον τίτλο του πιο πρωτότυπου «βασανιστηρίου».

Δείτε τα αποτελέσματα της παράλογης αυτής κόντρας στο βίντεο:

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/10/fetcher_986.jpeg?w=1110

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC