Εφαρμογή επιτρέπει την «αυτοκαταστροφή» των tweets

Εφαρμογή επιτρέπει την «αυτοκαταστροφή» των tweets
efemrΤα μηνύματα διαγράφονται αυτόματα μετά το διάστημα που έχει επιλέξει ο χρήστης
Το Efemr είναι μία νέα εφαρμογή στο ίντερνετ που επιτρέπει στους χρήστες του να αποστείλουν περιορισμένου χρόνου μηνύματα στο Twitter. Τα tweets θα διαγράφονται αυτόματα μετά από ένα χρονικό διάστημα που επιλέγεται από το χρήστη.Πρόκειται για μία προσπάθεια που θέλει να φέρει τις λειτουργίες «αυτοκαταστροφής» μηνυμάτων του SnapChat, στο Twitter, με τη μόνη διαφορά πως εδώ τα μηνύματά σας είναι πολύ πιθανό να τα δει ένα πολύ ευρύτερο ακροατήριο.

Θα χρειαστεί να δώσετε στο Efemr δικαιώματα πρόσβασης στο λογαριασμό σας, ενώ στη συνεχεία να προσθέσετε στο τέλος του κάθε μηνύματος, το χρονικό διάστημα που θα θέλατε αυτό να παραμείνει «ζωντανό», πληκτρολογώντας για παράδειγμα «#5» αν θέλετε να μείνει για πέντε λεπτά ή «#1H» αν θέλετε για μία ώρα και ούτω καθεξής.

Οι δημιουργοί της εφαρμογής υποστηρίζουν πως το Efemr θα βοηθήσει ώστε η δραστηριότητα σας στο Twitter να γίνει πιο «εφήμερη» αλλά και σαν ένα εργαλείο που θα «προστατεύει την ηλεκτρονική σας φήμη».

Φυσικά, το μόνο που χρειάζεται για να καταστρέψει κάθε προσπάθεια να καλύψετε τα ίχνη σας, είναι ένα απλό retweet χωρίς χρονικούς περιορισμούς.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC